Başkent Üniversitesi

2015 - 2016 AKADEMİK YILI İNGİLİZCE HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 6-7 EYLÜL 2016 YABANCI DİL SEVİYE TESPİT VE YETERLİLİK SINAV DUYURUSU

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı sonu itibariyle hazırlık programını tamamlamamış olan A ve B kurundaki tüm öğrencilerimiz, 6 Eylül 2016 tarihinde saat 14:00’da yapılacak olan Yabancı Dil Seviye Tespit ve Yeterlik Sınavı’na girebileceklerdir. (İDÖ ve AMER öğrencileri, ayrıca 7 Eylülde yapılacak Konuşma Sınavına da katılacaklardır. Sınav saati daha sonra duyurulacaktır) Sınav için herhangi bir başvuru gerekli değildir. Sınav neticesinde, A ve B kurlarındaki tüm öğrenciler yeterli puanı almaları durumunda bölümlerine devam edebilirler. A kurundaki öğrenciler yeterlik için yeterli puana ulaşamasalar bile, başarı durumlarına göre kurlarını B’ye yükseltebileceklerdir. Mevcut B kuru öğrencilerinin yeterliği geçememe durumunda kurlarında bir değişiklik olmayacak, yeni dönemde yine aynı kurdan devam edeceklerdir.

Duyuru Tarihi: 05/09/2016