Başkent Üniversitesi

667 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME İLE KAPANAN ÜNİVERSİTELERDEN ÖSYM İLE LİSANS VE ÖNLİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

E - Devlet üzerinden kayıt yaptıracak öğrencilerin kapanmış olan üniversiteye giriş yıllarındaki "Yerleştirme Belgeleri"ni tarafımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Hazırlık Sınavı

İngilizce Düzey Saptama ve Yeterlilik Sınavı 01.10.2016 Cumartesi günü Saat: 10:00'da Yabancı Diller Yüksek Okulu'nda yapılacaktır.

Kapatılmış olan Üniversitesi’nde hazırlık eğitimi almış, başarılı olmuş ve bu durumunu resmi olarak belgelendiren öğrenciler ile Üniversitemizde Türkçe eğitim veren dolayısıyla hazırlık zorunluluğu bulunmayan programlara yerleştirilen öğrencilerin bu sınava girmeleri gerekmemektedir.

Duyuru Tarihi: 26/09/2016