Başkent Üniversitesi

667 Sayılı KHK İle Kapatılan Yükseköğretim Kurumlarının Öğrencilerinin 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Başkent Üniversitesine Yerleştirilen Öğrencilerin Kesin Kayıt İşlemleri

KAYIT TARİHLERİ

Kayıtlar, bölüm farkı olmaksızın,
4 - 8 Şubat 2019 tarihleri arasında 09.00 - 17.00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Öğrenci Kayıt Bilgi Formu
(T.C. Kimlik Numaranız ile bu alanda bulunan online formu doldurduktan sonra çıktı alınız)

2. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı lise diplomasının onaylı örneği
(Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

4. 29 yaşından büyük yükümlülerin Askerlik Şubesi Başkanlıklarından alacakları Askerlik durum belgesine göre kayıtları yapılacaktır.

5. 1 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) fotoğraf
(Fotoğraf son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır. Kayda gelirken fotoğrafın arkasına öğrenci adı, soyadı ve kazanılan bölüm/programın tükenmez kalem ile yazılmış olması gerekir. )

6. Öğretim ücreti iki eşit taksit halinde ödenmektedir. İlk taksitinin yatırılmış olduğunu gösteren Banka dekontunun aslı (Ücretler ile ilgili detaylar için tıklayınız.)

7. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı'na yerleşen öğrenciler için sağlık raporu

8. Not Dökümü

9. Ders içerikleri

10. ÖSYM tarafından üniversitemize yerleştirildiğine dair sonuç belgesi

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ NOT:

- Normal kayıt yapacak adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta ile kayıt yapılmaz.

- Kayıt işlemleri için geçerli ve bir e-posta adresi ibraz edilmesi zorunludur. E-posta adresi olmayanların kayda gelmeden önce mutlaka bir e-posta (hotmail, gmail vb..) adresi edinmeleri gerekmektedir.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN YATIRILMASI

Ödenmesi Gereken Ücretler
2018-2019 Akademik Yılı Eğitim ücretlerini görmek için tıklaynız

Öğretim ücreti, DENİZBANK A.Ş.'nin Türkiye genelinde bulunan tüm şubelerine öğrenci T.C. Kimlik Numaraları verilerek yatırılacaktır.

Eğitim ücretlerini masrafsız olarak EFT/Havale yolu ile yatıracaklar için:
Alıcı adı: Başkent Üniversitesi
Banka: DENİZBANK A.Ş
IBAN: TR22 0013 4000 0007 9691 0000 11
Açıklama Kısmına: Öğrencinin adı soyadı, T.C. Kimlik numarasının yazılması gerekmektedir.

EFT / Havale yapanların, Denizbank A.Ş. Şubelerinden dekont bastırarak bu dekont ile kayda gelmeleri gerekmektedir.

YURTLARA BAŞVURU

Öğrenci Yurtlarına ait bilgiler için tıklayınız

ÖĞRENCİ İŞLERİNE ULAŞIM

Şehir Merkezinden - Öğrenci İşlerine Ulaşım