2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Üniversite İçi Geçiş, Çift Ana Dal, Yan Dal Sonuçları

ÜNİVERSİTE İÇİ GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kesin Kayıt Tarihleri: 13.09.2021 Pazartesi- 15.09.2021 Çarşamba (09:00 - 17:00)

Not: Boş kontenjan kalması durumunda 15.09.2021 Saat: 17:00'da yedek liste ilan  edilecektir.

KAYIT ADRESLERİ

• Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü: Fatih Sultan Mahallesi Eskişehir Yolu 18.km 06790 Etimesgut/ Ankara
  • Başkent  Üniversitesi  Kahramankazan  Meslek  Yüksekokulu: Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi No:27 06980 Kahramankazan/ Ankara
  • Başkent Üniversitesi Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: Kışla Sağlık Yerleşkesi Kazım Karabekir Mahallesi 4227 Sokak Gülhatmi Caddesi No:37/a Yüreğir/ Adana
  • Başkent Üniversitesi Konya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: Saray Caddesi Hocacihan Mahallesi No:1 Selçuklu / Konya

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Online Kesin Kayıt Bilgi Formu TIKLAYINIZ (T.C. Kimlik Numaranız ile bu alanda bulunan online formu doldurduktan sonra çıktı alınız)
  3. 2 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) fotoğraf
    (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır. Kayda gelirken 2 adet resmin arkasına öğrenci adı, soyadı ve kazanılan bölüm/programın tükenmez kalem ile yazılmış olması gerekir.)
  4. Öğretim ücretinin ilk taksitinin yatırılmış olduğunu gösteren Banka dekontunun aslı.

Önemli Bilgilendirme

1. Adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta/kargo ile kayıt yapılmaz.
  2. Kayıt işlemleri için geçerli ve bir e-posta adresi ibraz edilmesi zorunludur. E-posta adresi olmayanların kayda gelmeden önce mutlaka bir e-posta (hotmail, gmail vb..) adresi edinmeleri gerekmektedir.
  3. İki bölüme başvuru yapan adaylar “ Bir bölüme kesin kayıt yaptırmış ise başvurduğu diğer bölüm ile ilgili olan haklarından feragat etmiş sayılır.

ÇİFT ANA DAL- YAN DAL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kesin Kayıt Tarihleri13.09.2021 Pazartesi- 15.09.2021 Çarşamba (09:00 - 17:00)

Not: Boş kontenjan kalması durumunda 15.09.2021 Saat: 17:00'da yedek liste ilan  edilecektir.

KAYIT ADRESLERİ

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

3. 2 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) fotoğraf
  4. Öğrenciler kesin kayıt işlemini tamamladıktan sonra ders seçme işlemini yapıp ücret dekontunu kayıt görevlisine teslim etmesi gerekmektedir.
  5. İki bölüme başvuru yapan adaylar “ Bir bölüme kesin kayıt yaptırmış ise başvurduğu diğer bölüm ile ilgili olan haklarından feragat etmiş sayılır.

Önemli Bilgilendirme

Ücretler

Eğitim ücreti ve IBAN bilgilerine ulaşmak için tıklayınız

Üniversite İçi Geçiş Akademik Takvimi için tıklayınız