2019 - 2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Sonuçları

Sonuçlar için tıklayınız

Kesin Kayıt Tarihleri03.02.2020 Pazartesi 05.02.2020 Çarşamba (09:00 - 17:00)

Kayıt Yeri:  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Online Kesin Kayıt Bilgi Formu - TIKLAYINIZ (T.C. Kimlik Numaranız ile bu alanda bulunan online formu doldurduktan sonra çıktı alınız)
  3. 29 yaşıdan büyük yükümlülerin Askerlik Şubesi Başkanlıklarından alacakları Askerlik durum belgesine göre kayıtları yapılacaktır.
  4. 2 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) fotoğraf
    (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır. Kayda gelirken 2 adet resmin arkasına öğrenci adı, soyadı ve kazanılan bölüm/programın tükenmez kalem ile yazılmış olması gerekir.)
  5. Öğretim ücretinin ilk taksitinin yatırılmış olduğunu gösteren banka dekontunun aslı
  6. Kayıtlı olduğunuz üniversiteden alacağınız yatay geçişine engel olmadığına dair belge

Önemli Bilgilendirme

1. Kayıtlı olduğunuz üniversiteden kaydınızı sildirmeyiniz!
  2. Adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta ile kayıt yapılmaz.
  3. Kayıt işlemleri için geçerli ve bir e-posta adresi ibraz edilmesi zorunludur. E-posta adresi olmayanların kayda gelmeden önce mutlaka bir e-posta (hotmail, gmail vb..) adresi edinmeleri gerekmektedir.

Ücretler

Eğitim ücreti ve IBAN bilgilerine ulaşmak için tıklayınız

Yurtlar

Başkent Üniversitesi yurtları ile ilgili tüm detaylar için tıklayınız