2020 - 2021 Güz Yarıyılı Üniversite İçi Geçiş Başvuru Koşulları

Başkent Üniversitesi’nde Üniversite içi geçişler Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Kurumlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre yapılmaktadır. Başkent Üniversitesi 14 Kasım 2017 tarihli, 218 Toplantı ve 848 Karar Sayılı Üniversite İçi Yatay Geçiş İlkeleri için Tıklayınız.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru Dönemi:  2020-2021 Akademik Yılı - Güz Yarıyılı
 Başvuru Tarihleri:  28 Ağustos 2020 - 01 Eylül 2020

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1. Online başvuru formunun(BUOBS) doldurulması (Başvuru sürecinde aktif hale gelecektir.)
  2. Not dökümü (transcript
  3. Ders tanımları
  4. ÖSYS Kazandı ve YKS/LYS/YGS Sonuç Belgelerinin internet çıktısı
  5. Spor Bilimleri programı için başvuruda bulunacak adaylar; Spor Bilimleri özel yetenek sınavına katılmasında bir sakınca olmadığına dair son altı ayda alınmış sağlık raporu
  6. Başvuru Ücreti: Tüm DENİZBANK A.Ş. Şubelerinden yatırılabilir. (Öğrenci İşleri tarafından gerekli kontroller yapıldıktan sonra yatırılması gerekmektedir.)
  7. İki bölüme başvuru yapan adaylar “ Bir bölüme kesin kayıt yaptırmış ise başvurduğu diğer bölüm ile ilgili olan haklarından feragat etmiş sayılır.

Başvuru Ücreti: Tüm DENİZBANK A.Ş. Şubelerinden yatırılabilir (Kampüsümüzde DENİZBANK A.Ş. Şubesi bulunmaktadır.)

Bütün başvurular, belgeler tamamlanmış ve kişisel olarak (şahsen ve/veya noter vekaleti ile) ayrıca kargo yoluyla da yapılabilecektir.