2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Genel Not Ortalaması ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Sonuçlar için tıklayınız

Kesin Kayıt Tarihleri:  02.02.2021 Salı - 04.02.2021 Perşembe (09:00 - 17:00)
 Kayıt Yeri:  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Online Kesin Kayıt Bilgi Formu TIKLAYINIZ (T.C. Kimlik Numaranız ile bu alanda bulunan online formu doldurduktan sonra çıktı alınız)
  3. 29 yaşıdan büyük yükümlülerin Askerlik Şubesi Başkanlıklarından alacakları Askerlik durum belgesine göre kayıtları yapılacaktır.
  4. 2 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) fotoğraf
    (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır. Kayda gelirken 2 adet resmin arkasına öğrenci adı, soyadı ve kazanılan bölüm/programın tükenmez kalem ile yazılmış olması gerekir.)
  5. Kayıtlı olduğunuz üniversiteden alacağınız yatay geçişine engel olmadığına dair belge

Not: Yurt dışındaki Üniversitelerden (K.K.T.C hariç) başvuran öğrencilerin Lise diplomasının aslını kayıt sırasında teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemli Bilgilendirme

1. Kayda gelmeden önce eğitim-öğretim ücretinin 1.taksidini ödemeniz gerekmektedir.
  2. Kayıtlı olduğunuz üniversiteden kaydınızı sildirmeyiniz!
  3. Adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta ile kayıt yapılmaz.
  4. Kayıt işlemleri için geçerli ve bir e-posta adresi ibraz edilmesi zorunludur. E-posta adresi olmayanların kayda gelmeden önce mutlaka bir e-posta (hotmail, gmail vb..) adresi edinmeleri gerekmektedir.
  5. Kazan Meslek Yüksekokulun'a başvurusu kabul edilen öğrenciler Kazan'da;
  6. Konya Meslek Yüksekokulun'a başvurusu kabul edilen öğrenciler Konya'da;
  7. Adana Meslek Yüksekokulun'a başvurusu kabul edilen öğrenciler Adana'da, kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

Ücretler

Eğitim ücreti ve IBAN bilgilerine ulaşmak için tıklayınız

Yurtlar

Başkent Üniversitesi yurtları ile ilgili tüm detaylar için tıklayınız