2020 DGS Sonucunda Lisans Programlarını Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

KAYIT TARİHLERİ
Kayıtlar, bölüm farkı olmaksızın,

• E-Devlet kayıtları:
    • 09 Ekim - 13 Ekim 2020 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden yapılacaktır.Kayıt ekranının aktif olabilmesi için öncelikle eğitim ücretinin ilk taksitinin yatırılması gerekmektedir. E-Devlet üzerinden kayıt yapan öğrencilerimizin kayıt için gerekli belgeleri 15 Ekim 2020 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Şahsen kayıtlar:
    • 09 Ekim - 15 Ekim 2020 tarihleri arasında 09.00 - 17.00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Öğrenci Kesin Kayıt Bilgi Formu  (T.C. Kimlik Numaranız ile bu alanda bulunan online form doldurulup çıktı alınacaktır.) Adayın mezun olduğu okuldan aldığı:
  2. Önlisans diplomasının onaylı örneği. (Diplomanın fotokopisini getiren öğrencilerin diplomanın aslını yanlarında getirmeleri gerekmektedir!
  3. Not dökümü (Onaylı ve kapalı zarf içinde)
  4. Not dökümlerinde yer alan derslerin ders tanımları (Onaylı)
  5. Lise diplomasının onaylı örneği (Diplomanın fotokopisini getiren öğrencilerin diplomanın aslını yanlarında getirmeleri gerekmektedir!)
  7.  29 yaşıdan büyük yükümlülerin Askerlik Şubesi Başkanlıklarından alacakları Askerlik durum belgesine göre kayıtları yapılacaktır.
  8. 1 adet (4,5 cm x 6 cm boyutunda) fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır. Kayda gelirken 1 adet resmin arkasına öğrenci adı, soyadı ve kazanılan bölüm/programın tükenmez kalem ile yazılmış olması gerekir.)

HAZIRLIK SINAVI

Not: %30 ve %100 İngilizce Eğitim veren programlar için İngilizce Yeterlilik Sınav Tarihi: 16 Ekim 2020 | Saat:14:00

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ NOT:

• Adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta ile kayıt yapılmaz.
  • Kayıt işlemleri için geçerli ve bir e-posta adresi ibraz edilmesi zorunludur. E-posta adresi olmayanların kayda gelmeden önce mutlaka bir e-posta adresi edinmeleri gerekmektedir.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN YATIRILMASI
2020-2021 Akademik Yılı Eğitim ücretlerini görmek için tıklaynız

Öğretim ücreti, DENİZBANK A.Ş.'nin Türkiye genelinde bulunan tüm şubelerine öğrenci T.C. Kimlik Numaraları verilerek yatırılmalıdır.

Eğitim ücretlerini masrafsız olarak EFT/Havale yolu ile yatıracaklar için:
Alıcı adı: Başkent Üniversitesi
Banka: DENİZBANK A.Ş
IBAN: TR22 0013 4000 0007 9691 0000 11
Dekontun Açıklama Kısmına: Öğrencinin adı soyadı, T.C. Kimlik numarasının yazılması gerekmektedir.

Not:  DGS yolu ile üniversitemize yerleşen öğrencilerimize gönderilen SMS'de yer  alan Eğitim Ücretine %1 KDV uygulanmıştır.

ÖĞRENCİ İŞLERİNE ULAŞIMYURTLARA BAŞVURU
Öğrenci Yurtlarına ait bilgiler için tıklayınız

Şehir Merkezinden - Öğrenci İşlerine Ulaşım
Kampüse Ulaşım, saat ve durak bilgileri için tıklayınız