Çift Anadal, Yandal Başvuru İşlemleri

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik

Başvuru Dönemi: 2020 - 2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı

Başvuru Tarihleri: 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Çiftanadal ve Yandal Başvuruları 25 01.2021 - 29.01.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURULARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Online başvuru formunun(BUOBS) doldurulması
  2. Not dökümü (transcript)
  3. ÖSYS Kazandı ve LYS/YGS Sonuç Belgelerinin internet çıktısı
  4. Başvuru Ücreti: 150 TL (Öğrenci İşleri tarafından gerekli kontroller yapıldıktan sonra yatırılması gerekmektedir.)
  5. Başvurusunu tamamlayan adaylar daha sonra tercih değişikliği yapamayacaktır.
  6. Çift Anadal Programlarına iki bölüme başvuru yapan adaylar “ Bir bölüme kesin kayıt yaptırmış ise başvurduğu diğer bölüm ile ilgili olan haklarından feragat etmiş sayılır.”

NOT: Çift Anadal ve Yan Dal başvurusunda bulunan adaylar yukarıdaki belgelerden Online Başvuru Formunu (Doldurulmuş ve imzalı olacak şekilde), ÖSYS kazandı ve LYS/YGS Sonuç Belgelerinin internet çıktısını ve Başvuru ücretini yatırdığına dair dekontu oislkargo@baskent.edu.tr e-posta adresine, konu kısmına başvuru türünü belirterek 29 Ocak 2020 Saat: 17:00'a kadar iletebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonra iletilen e-postalar işleme alınmayacaktır!

Başvuru Ücreti: Tüm DENİZBANK A.Ş. Şubelerinden yatırılabilir (Kampüsümüzde DENİZBANK A.Ş. Şubesi bulunmaktadır.)

Çift Anadal

Yan Dal