2021 - 2022, Güz, Çift Ana Dal İşlemleri

Çift Ana Dal Başvuru Koşulları

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik

Başvuru Dönemi: 2021 - 2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı

Başvuru Tarihleri: 23.08.2021-27.08.2021

KOŞULLAR:

İSTENEN BELGELER:

Başvuru Formu Linki 23.08.2021 tarihinde aktif olacaktır.

Bütün başvurular, belgeler tamamlanmış ve kişisel olarak (şahsen ve/veya noter vekaleti ile) yapılabilecektir.

Başvuru Ücreti için tıklayınız.

Başvuru Ücreti Tüm DENİZBANK A.Ş. Şubelerinden yatırılabilir. (Kampüsümüzde DENİZBANK A.Ş. Şubesi bulunmaktadır.)

• BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPÜSE YAPILACAK BAŞVURULAR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BAĞLICA KAMPÜSÜ FATİH SULTAN MAHALLESİ ESKİŞEHİR YOLU 18.KM 06790 ETİMESGUT/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT  ÜNİVERSİTESİ KAZAN MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR KAHRAMANKAZAN ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KAHRAMANKAZAN   MESLEK YÜKSEKOKULU  ÖĞRENCİ  İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ATATÜRK MAH. İSTİKLAL CAD No:27 06980 KAHRAMANKAZAN/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR ADANA SHMYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KIŞLA SAĞLIK YERLEŞKESİ KAZIM KARABEKİR MAH. 4227 SK. GÜLHATMİ CAD.NO:37/A YÜREĞİR ADANA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KONYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR KONYA SHMYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KONYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SARAY CADDESİ HOCACİHAN MH. NO:1 SELÇUKLU / KONYA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ANADOLU O.S.B. MESLEK YÜKSEKOKULU’ NA YAPILACAK BAŞVURULAR ANADOLU O.S.B. MYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ANADOLU O.S.B. MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALIKÖY ANADOLU OSB MAHALLESİ 29 EKİM CAD. NO:8 SİNCAN/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.

?