2024-2025 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisans ve Önlisans Başvuruları

2024-2025 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisans ve Önlisans başvuruları  başlamıştır. Ayrıntılı bilgi için duyuruyu inceleyin.

BAŞVURU FORMU
2024-2025 Akademik Yılı Başvuru Takvimi
Başvuru Koşulları
Yabancı Uyruklu Öğrenci Kalan Kontenjanlar*
Yabancı Uyruklu Öğrenci Eğitim Ücretleri
KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru sırasında yüklenmesi gereken belgeler:

1. Pasaport Fotokopisi
  2. Ortaöğretimde okuduğunuz yılların tamamını gösteren Transkript (Not Dökümü)
  3. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi
  4. Geçerli Sınav Belgesi (SAT, YÖS, vb.)
  5. Dil Yeterlilik Belgesi (Seçilen programın koşuluna göre İngilizce veya Türkçe) İngilizce Dil Yeterlilik tablosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

ÖNEMLİ: BAŞVURUSU SIRASINDA YUKARIDA BELİRTİLEN BELGELER BİRLEŞTİRİLEREK 3 MB'I GEÇMEYECEK ŞEKİLDE TEK BİR PDF DOSYASI HALİNE GETİRİLİP "CHOOSE FILE" KISMINDAN YÜKLENİLMESİ BEKLENMEKTEDİR.

Yüklenen belgelerde eksik belge bulunması dahilinde sorumluluk adaya aittir.

Başvuru Ücreti: 100 USD (KDV Dahil)

Ödeme yaparken "alıcı adı" istenildiğinde BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ yazmanız gerektiğini önemle hatırlatırız.

SWIFT CODE   DENİZBANK     DENITRISXXX

DOLAR (USD) HESABI
Banka Adı: DENİZBANK
Alıcı Adı: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Hesap No: 3010 - 796910 - 361
IBAN : TR92 0013 4000 0007 9691 0000 12
Hesap Adı: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL HESABI

YÖS Takvimi ve Başvuru İçin Tıklayınız

* Dil yeterliliği olmayan adayların kabul alması durumunda Başkent Üniversitesi Yabancı Diller Okulu tarafından yeterlilik sınavı yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: YÖK'ün 30.03.2021 tarihli yazısı ile mavi kartlı ve uyruğundan biri TC olan çift uyruklu öğrencilerden Öğretmenlik, Hukuk, Tıp, Eczacılık ve Diş Hekimliği programlarına başvuranlar, kontenjanın %10 unu geçmeyecek şekilde olmalıdır.

ÖNEMLİ NOT: Başvurunuzu yaparken choose file kısmından belgelerinizi yüklemeyi unutmayınız