2024-2025 Güz Yarı Yılı Çift Ana Dal Başvurusu

Çift Ana Dal Başvuru İşlemleri

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik

Başvuru Dönemi: 2024 - 2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı

Başvuru Tarihleri: 01.08.2024 - 15.08.2024 (Saat 09:00-17:00 arası)

KOŞULLAR:

İSTENEN BELGELER:

Bütün başvurular, belgeler tamamlanmış ve kişisel olarak (şahsen ve/veya noter vekaleti ile) yapılabilecektir.

Başvuru Ücreti için tıklayınız.

Başvuru Ücreti Tüm DENİZBANK A.Ş. Şubelerinden yatırılabilir. (Kampüsümüzde DENİZBANK A.Ş. Şubesi bulunmaktadır).

Havale yapılacaksa (Denizbank’tan-Denizbank’a);

• Başvuru Ücretini Denizbank Şubelerinden yatırmak isteyen adaylar 3010-796910-362 numaralı ön kayıt hesabına ücretlerini yatırabileceklerdir.
  • Ayrıca dekont açıklama kısmına mutlaka şu bilgileri yazdırmaları gerekmektedir: T.C. Kimlik Numarası, Ad- Soyad, ve “Çift Ana Dal Başvurusu” bilgisi yazılacaktır.

Başka bankadan yatırılacaksa; (Başka Bankadan-Denzibank’a)

• EFT ile ücret yatırmak isteyen adaylar ise (TL) TR650013400000079691000013 numaralı IBAN numarasına ön kayıt ücretlerini yatırabileceklerdir.
  • Ayrıca dekont açıklama kısmına mutlaka şu bilgileri yazdırmaları gerekmektedir : EFT Kodu, “Çift Ana Dal Başvurusu” bilgisi yazılacaktır.
  • EFT kodu "Öğrenci Bilgi Sistemi-Ödemeler " ekranından alınmaktadır.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPÜSE YAPILACAK BAŞVURULAR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BAĞLICA KAMPÜSÜ FATİH SULTAN MAHALLESİ ESKİŞEHİR YOLU 18.KM 06790 ETİMESGUT/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN KAZAN MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR KAHRAMANKAZAN ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KAHRAMANKAZAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ  İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ATATÜRK MAH. İSTİKLAL CAD No:27 06980 KAHRAMANKAZAN/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR ADANA SHMYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KIŞLA SAĞLIK YERLEŞKESİ KAZIM KARABEKİR MAH. 4227 SK. GÜLHATMİ CAD.NO:37/A YÜREĞİR ADANA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KONYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR KONYA SHMYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KONYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SARAY CADDESİ HOCACİHAN MH. NO:1 SELÇUKLU / KONYA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ANADOLU O.S.B. MESLEK YÜKSEKOKULU’ NA YAPILACAK BAŞVURULAR A.O.S.B. MYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ANADOLU O.S.B. MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALIKÖY ANADOLU OSB MAHALLESİ 29 EKİM CADDESİ NO:8 SİNCAN / ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.