2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Yabancı Uyruklu Öğrenci Yüksek Lisans ve Doktora Başvuruları

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisansüstü Başvuruları başlamıştır. Son başvuru tarihi 02.09.2024 (GMT+3).

YENİ DUYURU: ONLINE BAŞVURU YAPMIŞ ADAYLARIN DİKKATİNE!

Online başvuru formunu tamamlayan adayların aşağıda yer alan "GEREKLİ EVRAKLAR VE BAŞVURU FORMU" bağlantısını incelemesi önemle rica olunur.

1. ADIM Başvuru için tıklayınız.

2. ADIM GEREKLİ EVRAKLAR

NOT: BAŞVURDUĞUNUZ PROGRAMIN İLGİLİ ENSTİTÜ SAYFASINDA YER ALAN MÜLAKAT TARİHLERİNİ, GEÇERLİ İNGİLİZCE DİL YETERLİLİK BELGENİZ YOK İSE İNGİLİZCE DİL YETERLİLİK SINAVI TARİHLERİNİ İNCELEYİNİZ!

Not: Online başvuru işlemleri sırasında formun kaydedildiğinden emin olunuz. Başvuru tarihi sona erdiğinde e-posta adresinize gelecek olan adımları izleyiniz.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak başvurmak istediğiniz lisansüstü programına ilişkin bilgileri ve başvuru koşullarını görüntüleyebilirsiniz.

AB ve Uluslararası İlişkiler Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü