BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Duyurular
2024-2025 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisans ve Önlisans Başvuru Sonuçları

2024-2025 Akademik Yılı - Yabancı Uyruklu Öğrenci Lisans ve Önlisans Başvuruları sonuçlanmıştır.

Başvuru sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayarak pasaport numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Güncelleme: Kayıt hakkı kazanan YEDEK durumundaki öğrencilere 26.07.2024'den itibaren e-posta yolu ile ulaşılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI
ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT SÜRECİ REHBERİ
ONLINE KAYIT
KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
EĞİTİM ÜCRETLERİ VE BANKA HESABI
ÜNİVERSİTEYE ULAŞIM

Başvuru sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz kesin kayıtlarını aşağıdaki kayıt tarihlerine kadar Başkent Üniversitesi, Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisinden veya online olarak yukarıdaki linkten yapabilirler.

NOT: Online veya yüz yüze kayıt sırasında yukarıdaki bağlantıda belirtilen belgeleri dosyanıza dahil etmeyi unutmayınız.

- Tahmini Sonuç Belgeleri ile başvuru yapıp kayıt hakkı kazanan öğrenciler orjinal  belgeleri getirdiklerinde  asgari şartları sağlayamazlarsa kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

- Yurtdışında lise öğrenimini tamamlamış Türk Vatandaşlığına sahip çift uyruğu olan öğrenciler e-devlet üzerinden EGM ülke giriş çıkış dökümlerini getirmek zorundadır. Aksi halde kayıtları alınmayacaktır.

Kesin Kayıt Takvimi:

BAŞLANGIÇ TARİHİ

BİTİŞ TARİHİ

İŞLEM

18.07.2024

26.07.2024

ASIL DURUMUNDAKİ ADAYLARIN KAYITLARI

29.07.2024

02.08.2024

YEDEK DURUMUNDAKİ ADAYLARIN KAYITLARI

06.09.2024 İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVI
09.09.2024 TÜRKÇE YETERLİLİK SINAVI