2022 - 2023 Güz Yarı Yılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Başvurusu

2022- 2023 Akademik Yılı  -  Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri

Başkent Üniversitesi'ne Yatay Geçişler 24 Nisan 2010 Tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca yapılmaktadır.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru Dönemi: 2022-2023 Akademik Yılı - Güz Yarıyılı

Başvuru Tarihleri: 01.08.2022-15.08.2022

Koşullar:

İSTENEN BELGELER

Bütün başvurular, belgeler tamamlanmış ve kişisel olarak (şahsen ve/veya noter vekaleti ile) yapılabilecektir.

Başvuru Ücreti için tıklayınız.

Başvuru Ücreti Tüm DENİZBANK A.Ş. Şubelerinden yatırılabilir. (Kampüsümüzde DENİZBANK A.Ş. Şubesi bulunmaktadır).

IBAN NO (TL): TR65 0013 4000 0007 9691 0000 13 (açıklama kısmına isim soyisim ve yatay geçiş ücreti olduğunu belirtilmesi gerekmektedir.)

• BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPÜSE YAPILACAK BAŞVURULAR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BAĞLICA KAMPÜSÜ FATİH SULTAN MAHALLESİ ESKİŞEHİR YOLU 18.KM 06790 ETİMESGUT/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN KAZAN MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR KAHRAMANKAZAN ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KAHRAMANKAZAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ  İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ATATÜRK MAH. İSTİKLAL CAD No:27 06980 KAHRAMANKAZAN/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR ADANA SHMYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KIŞLA SAĞLIK YERLEŞKESİ KAZIM KARABEKİR MAH. 4227 SK. GÜLHATMİ CAD.NO:37/A YÜREĞİR ADANA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KONYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NA YAPILACAK BAŞVURULAR KONYA SHMYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ KONYA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SARAY CADDESİ HOCACİHAN MH. NO:1 SELÇUKLU / KONYA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.
  • BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ANADOLU O.S.B. MESLEK YÜKSEKOKULU’ NA YAPILACAK BAŞVURULAR ANADOLU O.S.B. MYO ÖĞRENCİ İŞLERİNDE, (BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ANADOLU O.S.B. MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALIKÖY ANADOLU OSB MAHALLESİ 29 EKİM CAD. NO:8 SİNCAN/ANKARA) ADRESİNE YAPILACAKTIR.